Team Scope

Walter Vesters, directeur
Oprichter van Scope Business Media en uitgever van Management Scope. Geboren in Eindhoven, getogen in Breda, gestudeerd in Den Haag (Hogere Hotelschool) en Londen (MBA). Vrije tijd gaat op aan huis en haard en honden en paarden. Gefascineerd door de mogelijkheden die ‘uitgeven 3.0’ biedt aan kennispartners en adverteerders. Zonder enige ‘waste’ gepersonaliseerd adverteren in print tot één op één marketing door middel van volledig op maat gemaakte magazines in een oplage van 1.

Timen Kraak, redactiecoördinatortimen-kraak
Als redactiecoördinator begeleid ik het redactionele proces voor het magazine van begin tot eind. Van het inhoudelijk afstemmen van bijdragen en het uitnodigen van interviewkandidaten tot de accordering en de eindredactie. Vanuit mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde ben ik altijd geïnteresseerd in inhoudelijk sterke, goed afgewerkte verhalen. Als redactie werken we nauw samen met onze kennispartners om elke maand weer tot het beste resultaat te komen, en als redactiecoördinatoren zitten we middenin dat proces.

colette-kortewegColette Korteweg, vormgever en DTP-er
Al meer dan tien jaar ben ik verantwoordelijk voor de keuzeselectie van foto’s, het ontwerpen van infographics en overig ondersteunend beeldmateriaal en de algemene opmaak van ons magazine Management Scope. Ik zorg ervoor dat de alle technische toepassingen- en de inhoudelijke vormgeving correct zijn.  Het definitieve product en de aanlevering ervan stuur ik op tijd naar de drukker.

Rebecca Wijgman, projectmanager en webredactie
Als mediawetenschapper ben ik geïnteresseerd in crossmediale platforms. Vanuit deze invalshoek is het mijn ambitie om van Managementscope.nl een volwaardig online kanaal te maken. Ik ben verantwoordelijk voor de procesvoortgang, de online redactie en optimalisatie, controleer hoe goed de site presteert en coördineer de ontwikkeling van nieuwe pagina’s en de bijbehorende look en feel’. Daarnaast bewaak ik het projectmanagement van onze database.