Klantcases

Allen & Overy

In het kennispartnership met Allen & Overy werken we al ruim vijf jaar samen om binnen het domein corporate governance content te maken voor de top corporate doelgroep. Daarnaast maken we de jaarlijkse ranking van de top 100 commissarissen en organiseren we het top-100 Commissarissen debat & diner.
Het kennispartnership met Management Scope zorgt ervoor dat Allen&Overy wordt gezien als autoriteit op het gebied van corporate governance en als facilitator van kennisdeling en netwerk op basis van een inhoudelijke dialoog tussen topcommissarissen in Nederland.

probeersel


First Consulting

In samenwerking met onze partner First Consulting ontwikkelen we een community voor COO’s waarin de rol van de COO in de boardroom centraal staat. Naast het ontwikkelen van specifieke content faciliteren we netwerkbijeenkomsten en informatie-uitwisseling (klant engagement) ter ondersteuning van de positionering van First Consulting als boardroom consultant.


Deloitte

Deloitte heeft een specifieke propositie ontwikkeld voor de ‘manager in transitie’. Daarvoor heeft Scope Business Media een op maat gemaakt magazine ontwikkeld waarbij relevante kennis van Management Scope en Deloitte omtrent de eerste 100 dagen/onboarding zijn verzameld in een persoonlijk magazine dat aan de betreffende bestuurder in transitie wordt gestuurd.

 

 

Geïnteresseerd in wat onze partners over ons zeggen? Lees dan de testimonials.