Adverteren

Relevantie voor adverteerders
Door het unieke peer-to-peer interviewcon­cept, heeft het magazine een hoog need to read gehalte. Daarmee wordt de hele Decision Making Unit bereikt, die bestaat uit bestuurders (beslissers) en ambitieuze managers en adviseurs (beïnvloeders) van Nederlands grootste en meest vooraanstaande bedrijven en organisaties.

Advertentiemogelijkheden
Als onderdeel van het Partnership is er de mogelijkheid om zowel in het magazine Management Scope als op de website te adverteren.

Er zijn veel advertentiemogelijkheden. Kennispartners maken hier, naar eigen invullingswens en per kanaal, gebruik van. Hieronder vindt u onze opties voor adverteren in print en online. Ook bieden wij de mogelijkheid tot gepersonaliseerd adverteren.


Advertentiemogelijkheden print
Gangbare advertenties zijn de 1/2 pagina, 1/1 pagina en een spread (2/1 pagina).
Indien geïnteresseerd hebben wij ook de volgende plusproposities: bijsluiter, insert, outsert, banderol, seal, meehechter en opplakkers.

Advertentiemogelijkheden online
Managementscope.nl is een kwalitatieve businessweb­site met een snelgroeiende database met pro­fielen van (top)bestuurders en bedrijven, artikelen die de afgelopen jaren zijn gepubliceerd, opiniestukken en nieuwsberichten. Managementscope.nl vormt een bron aan zakelijke informatie en genereert 70.000 bezoekers per maand.
Onze digitale nieuwsbrief wordt wekelijks naar 8.000 relevante adressen verstuurd.
U kunt bij ons adverteren in de nieuwsbrief, maar ook een banner of advertorial plaatsen op onze website.

Al onze advertentiemogelijkheden zijn op aanvraag. Indien gewenst kunnen wij een combinatie-aanbod samenstellen. Bij interesse beantwoorden wij graag uw vragen. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 020-3113799 of via sales@scopebusinessmedia.nl